Utveckling och möjligheter

På Swepart arbetar 250 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör. Vi kommer från olika bakgrunder och har olika yrkeskompetenser. Våra produkter håller en erkänt hög kvalitet och företaget har nöjda kunder och ett gott renommé i branschen.

Nyfikenhet och ett ständigt lärare är kännetecknande av vår arbetsplats. Med en låg sjukfrånvaro och låg personalomsättning känner vi oss stärkta av att trivsel och engagemang är av högsta klass. Många av våra chefer är personer som jobbat sig upp från grunden och utvecklingsmöjligheterna för samtliga anställda är mycket goda.

Som överallt annars i samhället gäller att vi behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning av människor med olika ålder, kön, utbildning och nationalitet.

Är du intresserad av att jobba hos oss kan du anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till vår personalansvarig via adressen jobb@swepart.se. Eller söka någon av de aktuella tjänster vi annonserar om för tillfället.

Lediga tjänster:

 

Erfaren redovisningsekonom sökes. Läs mer om tjänsten genom att följa länken Redovisningsekonom till expansivt företag

 

 Annons ingenjör december 2018

 

Vi söker också en underhållstekniker, både till vår verksamhet i Liatorp och Sibbhult. Se bifogad annons genom att klicka på Annons Underhållstekniker Swepart

Vi vill vänligen men bestämt undanbeda oss från att bli kontaktade av företag som vill sälja tjänster eller support relaterade till rekrytering såsom rekryteringsstöd via sociala medier, kandidatförmedling, search eller dyl.

 

 

 

 

Är du en av våra framtida medarbetare? Kontakta oss!