Utveckling och möjligheter

På Swepart arbetar 250 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör. Vi kommer från olika bakgrunder och har olika yrkeskompetenser. Våra produkter håller en erkänt hög kvalitet och företaget har nöjda kunder och ett gott renommé i branschen.

Nyfikenhet och ett ständigt lärare är kännetecknande av vår arbetsplats. Med en låg sjukfrånvaro och låg personalomsättning känner vi oss stärkta av att trivsel och engagemang är av högsta klass. Många av våra chefer är personer som jobbat sig upp från grunden och utvecklingsmöjligheterna för samtliga anställda är mycket goda.

Som överallt annars i samhället gäller att vi behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning av människor med olika ålder, kön, utbildning och nationalitet.

Är du intresserad av att jobba hos oss kan du anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till vår personalansvarig via adressen jobb@swepart.se. Eller söka någon av de aktuella tjänster vi annonserar om för tillfället.

Lediga tjänster:

 

Maskinoperatörer

Just nu söker vi erfarna maskinoperatörer till vår produktion.

 

Du skall ha minst två års erfarenhet som maskinoperatör, helst inom skärande bearbetning av metall (svarv, fräs eller flerop. Har du arbetat med andra material såsom trä kan det också vara en meriterande erfarenhet så länge du har arbetat med någon form av styrda maskiner.

 

I övrigt ser vi industrivana som meriterande. Produktionen bedrivs i tvåskift och ständig natt, varför du bör kunna arbeta i någon form av skiftgång.

 

Har du frågor, vänligen kontakta HR-chef Mattias Ellbring 0476-647 805. Vid intresseanmälan, är du välkommen att skicka din ansökan till jobb@swepart.se

 

Vi vill vänligen men bestämt undanbeda oss från att bli kontaktade av företag som vill sälja tjänster eller support relaterade till rekrytering såsom rekryteringsstöd via sociala medier, kandidatförmedling, search eller dyl.

 

 

 

 

Är du en av våra framtida medarbetare? Kontakta oss!